Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi A4 και σε pick up;

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Audi A4 και σε pick up;

ΝΕΑ

Το Audi A4 και σε pick up;

ΝΕΑ

Πώς θα σας φαινόταν αν η Audi κατασκεύαζε ένα pick up μοντέλο βασισμένο στο Α4; Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του σπουδή πάνω στο συγκεκριμένο project.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Είναι βέβαιο ότι η είσοδος της Mercedes στην κατηγορία των pick up με το νέο X-Class, θα θορυβήσει σε κάποιο βαθμό τους premium ανταγωνιστές. Ειδικά για την περίπτωση του VW Group, όπου υπάρχει ήδη έτοιμη βάση με το Amarok, δεν αποκλείεται στα επόμενα χρόνια να δούμε μια αντίστοιχη πρόταση με τα σήματα της Audi. Πάντως, η άνοδος της κατηγορίας των pick up έδωσε το ερέθισμα στον συγκεκριμένο σχεδιαστή ο οποίος μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με το πώς θα ήθελε να είναι το πρώτο pick up μοντέλο της Audi.

Όπως μπορούμε να δούμε, η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία βασίζεται στην Αvant έκδοση του νέου A4, με το αμάξωμα να διαθέτει μια μεγάλη σε μήκος καρότσα φόρτωσης. Το εμπρόσθιο μέρος προέρχεται αυτούσιο από το μεσαίο πολυτελές μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, με τα φώτα τύπου LED να κυριαρχούν. Η μοναδική μας ένσταση στο όλο εγχείρημα σχετίζεται με την σχεδίαση της καμπίνας, σημείο που θα θέλαμε κάτι πιο αεροδυναμικό.

Advertisement
Advertisement