Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin: Τιμωρεί τους καιροσκόπους

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin: Τιμωρεί τους καιροσκόπους

ΝΕΑ

Aston Martin: Τιμωρεί τους καιροσκόπους

ΝΕΑ

Η αγορά ενός πολλών εκατομμυρίων ευρώ αυτοκινήτου, αποτελεί για πολλούς, εκτός από όνειρο ζωής, και μία ευκαιρία να επενδύσουν σε ένα αντικείμενο, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλαπλά κέρδη σε αυτόν που το πουλάει.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν αρκετοί κατασκευαστές των συγκεκριμένων supercars δεν έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στα παραπάνω. Πάντως η Ferrari απαγορεύει μέχρι και 6 μήνες μετά την πώληση των μοντέλων της, όπως και η Aston Martin.

Aston-Martin-Valkyrie-4-chariatis-530

Η βρετανική εταιρεία, δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου Andy Palmer, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα ανεχτεί τους πελάτες που προσπαθούν να πουλήσουν πριν ακόμη αποκτήσουν το μοντέλο Valkyrie, ενώ υπόσχεται ότι θα ακυρώσει την παραγγελία την ίδια στιγμή. Παρόλα αυτά, ένας ενδιαφερόμενος μελλοντικός κάτοχος του βρετανικού hypercar, ο οποίος είδε μία αγγελία  πώλησης, μέσω της ιστοσελίδας www.mobile.de, ζητά αποζημίωση 3 εκατομμυρίων ευρώ, σε αντάλλαγμα για την ακύρωσή της. Όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν γνώρισε τίποτα σχετικά με την ανακοίνωση της φίρμας.

Advertisement

Aston-Martin-Valkyrie-10-chariatis-640

Ακόμα δεν γνωρίζουμε το αν η αυτοκινητοβιομηχανία θα ανεχθεί αυτό το περίεργο γεγονός ή όχι, καθώς με αυτόν τον τρόπο θέλει να ελέγξει εάν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θελήσουν να διαβάσουν τα χαρτιά πολύ προσεκτικά και κατόπιν να επικοινωνήσουν με την φίρμα πριν μεταφέρουν τα όποια χρήματα.

Advertisement