Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποτελέσματα Rally Acropolis μετά και την 6η Ε.Δ.

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποτελέσματα Rally Acropolis μετά και την 6η Ε.Δ.

ΝΕΑ

Αποτελέσματα Rally Acropolis μετά και την 6η Ε.Δ.

ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε και η 6η Ειδική Διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παλαιοχώρι με μήκος στα 12,43 χιλιόμετρα. Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών και η γενική κατάταξη όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα.

Advertisement
Advertisement

MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo: «Βελτιωθήκαμε πολύ, αλλάξαμε τις σημειώσεις χάρη στον συνοδηγό μου. Φυλάξαμε ελαστικά για αύριο. Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά, είναι ονειρικά. Αύριο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

KAJETANOWICZ Kajetan – BARAN Jaroslaw: «Αυτό το ράλλυ σκοτώνει ελαστικά και φρένα. Πίεσα, και θα πιέσω και αύριο. Είναι Ακρόπολις, όλα μπορεί να συμβούν. Προσπαθήσαμε να το διασκεδάσουμε και κάναμε καλή δουλειά».

Advertisement
Advertisement

AL-ATTIYAH Nasser – BAUMEL Matthieu: «Η φθορά των ελαστικών είναι μεγάλη. Εκπλήσσομαι που είμαστε 10 δλ. ταχύτεροι από το πρωί. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η πρώτη ημέρα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι καλό που θα ξεκινήσουμε επικεφαλής αύριο».

GRYAZIN Nikolay – FEDOROV Yaroslav: «Μύρισε καπνός και, μόλις σταματήσαμε να δούμε τι συμβαίνει, έπιασε φωτιά. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο. Προσπαθήσαμε να τη σβήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε». Εγκατέλειψε στην απλή διαδρομή πριν από την ΕΔ6, λόγω φωτιάς, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

BOSTANCI Murat – VATANSEVER Onur: «Είχαμε πρόβλημα με τα φρένα, το οποίο διορθώσαμε στην απλή, αλλά φάγαμε καπέλο. Ελπίζω αύριο να τα πάμε καλύτερα».

Advertisement

GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub: «Είχαμε πρόβλημα στα φρένα, όπως όλοι. Οδήγησα καθαρά, δεν είχα πρόβλημα με τις σημειώσεις. Μπορώ και ταχύτερα, αλλά ήταν εντάξει».

VON THURN UND TAXIS Albert – DEGANDT Bjorn: «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο, και αυτό μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Πρέπει να συνεχίσουμε, να εμπιστευτούμε το όλο “πακέτο” και να πάμε ταχύτερα».

Advertisement

1. Al-Attiyah N. 01:20:31.9
2. Magalhães B. +08.4
3. Kajetanowicz K. +29.5
4. Tsolakidis S. +01:02.2
5. Bostanci M. +02:16.7
6. Grzyb G. +02:44.8
7. Philippedes G. +02:48.6
8. Tsouloftas A. +03:10.9
9. von Thurn und Taxis A. +05:10.4
10. Halkias E. +06:38.6