Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Kia SP Concept

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη του νέου Kia SP Concept

ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Kia SP Concept

ΝΕΑ

Η Kia παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή το νέο της SUV με την ονομασία «SP», το οποίο θα οδηγήσει σε ένα νέο compact μοντέλο του είδους που θα διατεθεί στην αγορά της Ινδίας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση του νέου Kia SP Concept έγινε κατά τη διάρκεια της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί και αφορμή για τη δημιουργία του είναι η είσοδος της Kia στην αγορά της Ινδίας για πρώτη φορά στην ιστορία.

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μοντέρνα εμφάνιση, σε ένα 5θυρο υπερυψωμένο αμάξωμα με πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα στο οποίο ξεχωρίζει η διπλή σειρά φώτα, που πλαισιώνουν τη μάσκα της εταιρείας.

Παράλληλα, η Kia παρουσίασε το νέο της μοντέλο και με διχρωμία στο αμάξωμα (πορτοκαλί με λευκή οροφή), ενώ υπάρχουν ζάντες αλουμινίου με εντυπωσιακή σχεδίαση, λεπτοί πλαϊνοί καθρέπτες και χειρολαβές θυρών ενσωματωμένες μέσα στο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Περαιτέρω στοιχεία για το πρωτότυπο δεν αποκαλύπτονται από την Kia, με την εταιρεία να τονίζει ότι δεν θα έχει πολλές διαφορές από το μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα (αναμένεται το 2019). Η κατασκευή του θα γίνεται στην Ινδία, στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στη χώρα. Η διάθεσή του όπως προείπαμε θα γίνει σίγουρα στην αγορά της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

Kia SP 640 (2)