Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη τον Νοέμβριο για τη νέα BMW X7

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη τον Νοέμβριο για τη νέα BMW X7

ΝΕΑ

Αποκάλυψη τον Νοέμβριο για τη νέα BMW X7

ΝΕΑ

Η BMW έχει σχεδόν έτοιμο το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της, τη νέα X7 και πλέον, νέες πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο ότι η επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου θα γίνει τον Νοέμβριο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η BMW θα ντεμπουτάρει την X7 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Η.Π.Α., θέλοντας να δείξει τη μεγάλη σημασία που θα έχει για το μοντέλο αυτή η αγορά (αλλά και η αγορά της Κίνας). Εξ ου άλλωστε και η κατασκευή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg των Η.Π.Α.

Στα στοιχεία της νέας BMW X7, αναμένεται το χτίσιμό της να γίνει πάνω στην μεγαλύτερη CLAR πλατφόρμα της BMW, ενώ σχεδιαστικά θα υπάρχουν πολλά κοινά με το περσινό πρωτότυπο X7 iPerformance. Το μήκος του νέου μοντέλου θα ξεπεράσει τα 5 μέτρα, ενώ το εσωτερικό θα είναι 7θέσιο.

Στο πεδίο των κινητήρων, αρχικά η BMW θα προσφέρει τη νέα X7 με τον γνωστό 4,4 λίτρων biturbo V8 κινητήρας βενζίνης, αλλά και το 3λιτρο 6κύλινδρο diesel μοτέρ της εταιρείας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κορυφαία έκδοση με V12 κινητήρα. Σταδιακά, στη γκάμα θα προστεθεί και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης, που θα προσφέρει τη δυνατότητα και ηλεκτρικής μετακίνησης για συγκεκριμένη απόσταση.

Advertisement
Advertisement

Η επικείμενη παρουσίαση της νέας X7 θα βάλει για πρώτη φορά τη μάρκα απέναντι σε μοντέλα όπως η Mercedes GLS και το Range Rover, ενώ θα αποτελέσει και μια εναλλακτική έναντι όλων των super luxury SUV που έχουν έρθει ήδη στην αγορά ή θα έρθουν στο μέλλον. Οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του έτους.

X7 Concept 640 (2)