Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Το… άνετο μυστικό του Volkswagen Polo

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… άνετο μυστικό του Volkswagen Polo

VW POLO

Το… άνετο μυστικό του Volkswagen Polo

VW POLO

Σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, οι επιβάτες του νέου Volkswagen Polo κάθονται αναπαυτικά στις θέσεις του. Τα εργονομικά καθίσματα του βασικού εξοπλισμού φροντίζουν την πλάτη του επιβάτη κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και είναι τόσο άνετα, που σχεδόν ξεχνά πως βρίσκεται σε αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Οσφυϊκή υποστήριξη
Η οσφυϊκή υποστήριξη εξασφαλίζει ότι θα έχετε την σωστή στάση όσο κάθεστε στο αυτοκίνητο. Οι μύες της πλάτης πιέζονται πολύ κατά τις μεγάλες διαδρομές και κουράζονται. Η οσφυϊκή υποστήριξη είναι βασικός εξοπλισμός για τις εκδόσεις Comfortline και Highline.

polo-2017-seats640

Υφασμάτινες επενδύσεις
Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, τα υλικά όλων των καθισμάτων είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής. Η γκάμα των χρωμάτων και των διαχρονικών, διακριτικών σχεδίων των επενδύσεων του Polo θα διατηρείται ελκυστική και μοντέρνα για πολλά χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η υφασμάτινη επένδυση «Basket» διατίθεται με την έκδοση Trendline. Στην έκδοση Comfortline διατίθεται η υφασμάτινη επένδυση «Slash»  σε Μαύρο Titan ή Aqua Graphite. Η έκδοση Highline διατίθεται με την επένδυση “Tracks 2” σε Μαύρο Titan ή Aqua Graphite.

polo-2017-seats-2-640

Advertisement

Επενδύσεις ArtVelours
Με τα καθίσματα σε microfleece “ArtVelours” πραγματικά εντυπωσιάζετε: αυτά τα άνετα καθίσματα διακρίνονται για την σπορ κομψότητά τους αλλά και για την αντοχή τους. Το microfleece “ArtVelours” στο κεντρικό τμήμα του καθίσματος, διαθέτει βελούδινη υφή, είναι εξαιρετικά άνετο και εύκολο στο καθάρισμα. Οι εσωτερικές πλευρές των στηριγμάτων του καθίσματος είναι επενδυμένες με μαύρο ύφασμα σε κυψελωτό σχέδιο ενώ τα πλευρικά στηρίγματα και το προσκέφαλο είναι επενδυμένα με τεχνητό δέρμα.

polo-2017-seats-3-640

Advertisement