Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναπαλαίωσαν το οικογενειακό τους Ford Fiesta (video)

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναπαλαίωσαν το οικογενειακό τους Ford Fiesta (video)

ΝΕΑ

Αναπαλαίωσαν το οικογενειακό τους Ford Fiesta (video)

ΝΕΑ

Επτά αδέρφια από την Ιταλία οργάνωσαν μυστικά την αναπαλαίωση του αγαπημένου οικογενειακού αυτοκινήτου, ενός Ford Fiesta 38 ετών, όταν διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Ο Carlo και η γυναίκα του Gianfranca θεωρούν το μικρό λευκό τους αυτοκίνητο, που αγόρασαν πριν από 38 χρόνια, ως το όγδοο παιδί τους. Και όταν πριν από δύο χρόνια ο Carlo διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, τα επτά παιδιά του αποφάσισαν να ξαναδώσουν στο πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας την παλιότερη αίγλη του.Όλα τα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας από 46 έως 28 ετών, έμαθαν να οδηγούν στο Fiesta, που ο πατέρας τους αγόρασε ολοκαίνουργιο από μία αντιπροσωπεία στην Ιταλία.

Το μοναδικό αυτοκίνητο στη ζωή του που αγόρασε καινούργιο έχει γράψει τώρα στο κοντέρ 245.000 χιλιόμετρα.Για να λάβουν τον τίτλο του κλασικού και να δικαιούνται την ειδική χρυσή πλακέτα, τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν μόνο γνήσια εξαρτήματα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν το ξεφτισμένο ύφασμα των καθισμάτων που δεν διατίθεται στην Ιταλία.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο το εγχείρημα μαθεύτηκε στη γερμανική κοινότητα οπαδών του Fiesta, οι οποίοι έκαναν έκκληση για βοήθεια και έσωσαν την κατάσταση. Η οικογένεια Tedeschi ήταν επίσης επίτιμη προσκεκλημένη όταν η Ford αποκάλυψε την επόμενη γενιά Fiesta στην Κολωνία την περασμένη εβδομάδα.