Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και τιμές για το Hyundai Sonata Hybrid

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και τιμές για το Hyundai Sonata Hybrid

ΝΕΑ

Ανανέωση και τιμές για το Hyundai Sonata Hybrid

ΝΕΑ

Η Hyundai ανακοίνωσε πρόσφατα πως το ανανεωμένο Sonata Hybrid του 2018 θα προσφερθεί στα 26.385 δολάρια, καθιστώντας το δηλαδή 500 δολάρια φθηνότερο από το μοντέλο του 2017 που αντικαθιστά. Ευελπιστούμε κάτι αντίστοιχο να συμβεί και στη Δυτική Ευρώπη με ελκυστικές τιμές προκειμένου να υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Παρά την πτώση της τιμής, η Hyundai προσέθεσε την τεχνολογία Blind Spot Detection με Rear Cross Traffic Alert στο βασικό εξοπλισμό του Sonata Hybrid, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τη σχέση αξίας-τιμής. Το επικαιροποιημένο Sonata Hybrid αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου, με πιο δυναμική και πιο ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, ενώ και το εσωτερικό έλαβε επίσης μια ενισχυμένη αναβάθμιση.

Ο υβριδικός κινητήρας συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα GDI 154 ίππων 2.0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 51 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς παραμένει η ίδια στα 193 άλογα, με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί ελαφρά, από 1,62 kWh σε 1,76 kWh.

Advertisement
Advertisement

Hyundai-sonata-FL-2018-tsiro-530

Η Hyundai ισχυρίζεται ότι έχει βελτιωθεί η οικονομία καυσίμου χάρη στην μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη βελτιστοποιημένη λειτουργική απόδοση του υβριδικού κινητήρα. Νέος και συνάμα πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός ειδικά σε κάποιες αναβαθμισμένες εκδόσεις, διαθέτοντας πανοραμική ηλιοροφή, προβολείς bi-xenon και εσωτερικές λυχνίες LED. Το Sonata Hybrid Limited προσθέτει στη λίστα εξοπλισμού περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, βοηθητικό σύστημα διατήρησης λωρίδων, ασύρματη φόρτιση και θερμαινόμενο τιμόνι.