Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και για το Seat Leon X-Perience

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και για το Seat Leon X-Perience

ΝΕΑ

Ανανέωση και για το Seat Leon X-Perience

ΝΕΑ

Το Leon X-Perience της Seat αποτελεί όπως και να το κάνουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση οχήματος ελεύθερου χρόνου που στον παρονομαστή έχει την πρακτικότητα τους χώρους, το ευ ζην μιας πολυμελούς και ανήσυχης οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως και με το αδελφό Volkswagen Golf Alltrack, το facelift στο ισπανικό μοντέλο έφερε κυρίως νέους προβολείς LED. Όλα τα Leon είχαν συνήθως όμορφα μπροστινά άκρα, αλλά για οποιοδήποτε λόγο, έχουν πλέον δανειστεί το στυλ του Ateca. Αυτό σημαίνει ένα κλικ ανανέωσης στα φώτα και μια ευρύτερη μάσκα.

Στην ουρά τώρα έχουμε νέα γραφικά για τα φώτα οπισθοπορείας, αλλά ο προφυλακτήρας είναι ο ίδιος. Ένα νέο σύνολο στοιχείων έχει προστεθεί, και το σχέδιό του μοιάζει το μαντέψατε, με το αντίστοιχο του Ateca για άλλη μια φορά.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό, είναι εξίσου όμορφο σαν να βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε crossover. Το Leon X-Perience διαθέτει δυο ειδών επενδύσεις στο σαλόνι του. Το χειρόφρενο έχει αντικατασταθεί από ένα κουμπί, κάνοντας χώρο για ένα μακρύτερο υποβραχιόνιο. Το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει οθόνη 8 ιντσών, με πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Η σειρά των κινητήρων είναι περίπου ίδια, ξεκινώντας από το βενζινοκίνητο 1.4 TSI και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το μικρότερο diesel είναι το 1.6 TDI, αλλά οι περισσότεροι αγοραστές πάνε είτε για τους 150 ή τους 184 ίππους του 2.0 TDI, και τα δύο με στάνταρ τετρακίνηση. Υπάρχει επίσης ένα ζωηρό 1.8 TSI βενζίνης, το οποίο επιθυμούν αρκετοί παρά την μέτρια οικονομία καυσίμου.

Seat-leon-x-perience-tsiro-640

Advertisement