Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Lexus NX

Ελλάδα 0:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Lexus NX

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Lexus NX

ΝΕΑ

Όπως είχαμε γράψει πριν από ένα μήνα περίπου, η Lexus παρουσιάζει αυτές τις μέρες την ανανεωμένη εκδοχή του ΝΧ στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Τρία χρόνια μετά το πρώτο επίσημο ντεμπούτο του, η ιαπωνική φίρμα ανανεώνει στα σημεία το μεσαίο πολυτελές SUV της. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το NX αποκτά ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός, νέο προφυλακτήρα & ζάντες αλουμινίου και διάφορες στιλιστικές λεπτομέρειες από χρώμιο περιφερειακά του αμαξώματος. Ανάλογες αλλαγές-μικρής έκτασης- παρατηρούνται και στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του ΝΧ έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις σε καθίσματα & πόρτες, μια μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων και παράλληλα έχουν προστεθεί στον εξοπλισμό περισσότερα στοιχεία άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα του ανανεωμένου NX οι επιλογές θα παραμείνουν ίδιες. Έτσι, έχουμε ένα υβριδικό σύνολο 2,5 λίτρων με συνδυαστική απόδοση στα 197 άλογα και μια αμιγώς βενζινοκίνητη επιλογή με τούρμπο μοτέρ στα 2.000 κυβικά εκατοστά και ισχύ στους 235 ίππους. Τέλος,  η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει κάποιες μηχανικές βελτιώσεις στο αμάξωμα προκειμένου να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά του ΝΧ και να μειωθούν τα επίπεδα θορύβου εντός της καμπίνας.