Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανακλήσεις γίνονται και στις Aston Martin!

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανακλήσεις γίνονται και στις Aston Martin!

ΝΕΑ

Ανακλήσεις γίνονται και στις Aston Martin!

ΝΕΑ

Όταν ξοδεύεις πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ (κι αυτό σε πολιτισμένες χώρες που δεν έχουν τους δικούς μας φόρους) για να αγοράσει ένα supercar το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις… James Bond, το τελευταίο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι το ενδεχόμενο ανάκλησης! Κι όμως, συνέβη με την Aston Martin DB11!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagran.com/SeitanF1)

Η εμβληματική βρετανική μάρκα λοιπόν, κάνει ανάκληση των 3.873 DB11 που παρήγαγε από τα τέλη του 2015 έως σήμερα, λόγω φόβων για αστοχία υλικών στο σύστημα διεύθυνσης! Αυτό προέρχεται από τη Daimler και οδήγησε πέρυσι σε μία πολύ μεγαλύτερου μεγέθους ανάκληση οχημάτων, που αφορούσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο οχήματα της Mercedes-Benz! Κι όχι μόνο αυτά, έφερε και σχεδόν είκοσι χιλιάδες ανακλήσεις οχημάτων της Infiniti!

Η δυσλειτουργία αφορά ακατάλληλη γείωση που κάνει το κύκλωμα του συστήματος διεύθυνσης ευάλωτο σε ηλεκτροστατικές φορτίσεις, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση των αερόσακων! Ακόμα κανένας κάτοχος της DB11 δεν βίωσε τέτοιο συμβάν αλλά μιας και έλαβε χώρα στα άλλα μοντέλα που έχουν το ίδιο σύστημα διεύθυνσης, η Aston Martin προχωρά στη διαδικασία ανάκλησης.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι κάτοχοι του εν λόγω μοντέλου δέχονται κλήση από την αντιπροσωπεία, καθώς το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής περιορισμένη ανάκληση στο ίδιο μοντέλο, αυτή τη φορά για έλεγχο στο σύστημα παρακολούθησης της πίεσης ελαστικών.

DB11-b640