Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο hi-tech το εσωτερικό των Mercedes-Benz (vid)

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο hi-tech το εσωτερικό των Mercedes-Benz (vid)

ΝΕΑ

Ακόμη πιο hi-tech το εσωτερικό των Mercedes-Benz (vid)

ΝΕΑ

Το ντεμπούτο της Mercedes-Benz GLC F-Cell στη Φρανκφούρτη έδωσε την εικόνα κάποιων νέων σημείων που μοιάζει πιθανό να ακολουθήσουν και οι ανανεωμένες C-Class και GLC. Αυτές περιλαμβάνουν μια μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών που βρίσκεται πάνω από τους αεραγωγούς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα νέο touchpad πολλαπλών λειτουργιών για να χειριστείτε τις λειτουργίες του συστήματος COMAND. Έχοντας αποσυνδέσει το περιστροφικό κουμπί, είναι πιο επίπεδη και έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από την τρέχουσα μονάδα. Διαθέτει αναγνώριση χειρογράφου καθώς και χειρονομίες ενός ή πολλών δακτύλων.

Καταφέραμε να δοκιμάσουμε εν συντομία τη μονάδα στο όχημα της οθόνης κατά την επίδειξη και οι λειτουργικές πτυχές του νέου pad φαίνονται πολύ ανώτερες μέσα από τη σύντομη επαφή – η κίνηση είναι ομαλότερη και τα επίπεδα παρακολούθησης είναι καλά. Η επιφάνεια προσφέρει πολύ καλύτερη παρουσία επαφών, παραπέμποντας σε ένα ακριβό gadget.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-Benz-F-Cell-interior-tsiro-640

Ομοίως, η διασύνδεση COMAND στην οθόνη, παρόμοια σε σχέση με αυτή της E-Class, έχει καλή ευκρίνεια και φαίνεται πολύ καθαρότερη. Συνολικά, ο συνδυασμός έχει μια πιο διαισθητική αντίληψη, όπως φαίνεται από το σύντομο κλιπ. Άλλα νέα τμήματα αποτελούν μια ψηφιακή οθόνη οργάνων 12,3 ιντσών, ένα νέο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα που μοιάζει με αυτό της E-Class καθώς και ένα νέο σχεδιασμό τιμονιού, το οποίο έχει κουμπιά ελέγχου αφής και στις δύο πλευρές του, όπως ακριβώς συμβαίνει στην ανανεωμένη S-Class.