Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα περισσότερο Megane RS!

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα περισσότερο Megane RS!

ΝΕΑ

Ακόμα περισσότερο Megane RS!

ΝΕΑ

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την επίσημη πρεμιέρα του νέου Renault Megane RS που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όμως οι φωτογραφίες του που διαρρέουν, ολοένα και αυξάνονται!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μερικές ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του εξωτερικού του (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), τώρα μπορούμε να ρίξουμε ματιές και στον εσωτερικό κόσμο του καυτού hatch!

Οι… διαρροές ήρθαν μέσω της σελίδας Ferd στο Facebook και αφορούν στην καμπίνα του γαλλικού μοντέλου αλλά και τον 2λιτρο υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα που βρίσκεται κάτω από το καπό!

Advertisement
Advertisement

Βέβαια παρότι λένε πως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αυτή δεν μας λέει ούτε μία για τον αριθμό των αλόγων που θα προσφέρει, αν και αναμένεται να είναι γύρω στα 300.

2018-Renault-Megane-RS-leaked-d640tall

Αναμενόμενα ήταν τα σπορ καθίσματα με τα λογότυπα R.S. στα προσκέφαλα και τις κόκκινες ραφές, ενώ στοιχεία του ίδιου χρώματος μπορούμε να δούμε ακόμα σε πολλά σημεία της καμπίνας όπως το τιμόνι, το λεβιέ αλλαγής σχέσεων τις ζώνες ασφαλείας κ.α.
Η κεντρική κονσόλα είναι μινιμαλιστική, με μεγάλη οθόνη να δεσπόζει στην κορυφή της.

Advertisement

2018-Renault-Megane-RS-leaked-e640tall

Αυτά προς το παρόν αν και με τον ρυθμό που πάμε, μάλλον θα έχουμε την πλήρη εικόνα του νέου Megane RS πριν την επίσημη παρουσίασή του από τη Renault.

Advertisement

2018-Renault-Megane-RS-leaked-f640tall