Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτό είναι το νέο SEAT Ibiza

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτό είναι το νέο SEAT Ibiza

ΝΕΑ

Aυτό είναι το νέο SEAT Ibiza

ΝΕΑ

Oι πρώτες φωτογραφίες του νέου SEAT Ibiza διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν-σε χαμηλή ανάλυση-την έκδοση FR του μικρού ισπανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement


Σε λίγες ώρες από τώρα, το νέο SEAT Ibiza αποκαλύπτεται σε μια ειδική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, με τις πρώτες εικόνες του μοντέλου να διαρρέουν σκαναρισμένες σε χαμηλή ανάλυση. Όπως μπορούμε να δούμε, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αφορούν την ισχυρή έκδοση FR, η οποία διαθέτει τα απαραίτητα σπόιλερ αλλά και μεγάλες ζάντες αλουμινίου. Από κει και πέρα, η 5η γενιά του Ibiza έχει σχεδίαση που παραπέμπει στο μεγαλύτερο Leon, με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι αρκετά ελκυστικό. Ανάλογες ομοιότητες παρατηρούμε και στο εσωτερικό του μικρού μοντέλου της SEAT, όπου η εικόνα μας παραπέμπει στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας.

Σε τεχνικό επίπεδο τώρα, το νέο Ibiza βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από την προηγούμενη γενιά. Έτσι περιμένουμε βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, αλλά και μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό. Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζουν κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τον 1.000άρι TSI να βρίσκεται στη βάση της γκάμας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ibiza θα έχει στην γκάμα του και τα νέα μοτέρ του VW Group, με χωρητικότητα 1,5 λίτρων σε βενζίνη και ντίζελ.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr. Τις επόμενες ώρες θα επανέλθουμε με νέο φωτογραφικό υλικό αλλά τεχνικά στοιχεία, καθώς μέσα στη μέρα αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του SEAT Ibiza.