Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mε αγωνιστική εμφάνιση η Aston Martin Vantage

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε αγωνιστική εμφάνιση η Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

Mε αγωνιστική εμφάνιση η Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

H βρετανική φίρμα «γιορτάζει» την φετινή αξιόλογη πορεία της στους αγώνες δημιουργώντας δύο νέες επετειακές εκδόσεις για την Aston Martin Vantage.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin λανσάρει τις Vantage V8 & V12 με «αγωνιστική» εμφάνιση σε συνεργασία με το παρακλάδι της που ασχολείται με τους αγώνες (ΑΜR-Aston Martin Racing). Έτσι, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τις εν λόγω εκδόσεις του βρετανικού sportcar μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο επιπέδων εξωτερικής βελτίωσης (ΑΜR & AMR Pro). Το επίπεδο «Pro» φέρει τις περισσότερες εξωτερικές αλλαγές οι οποίες παραπέμπουν στην αγωνιστική Vantage GTE. Εκτός των διαφόρων σπόιλερ που έχουν τοποθετηθεί, το μοντέλο έρχεται με ειδική εξωτερική βαφή και αυτοκόλλητες λωρίδες στο καπό και την οροφή.

vantage-amr_v12_09640

Advertisement
Advertisement

Σε μηχανικό επίπεδο παραμένουν τα μοτέρ V8 και V12 με τους 435 & 600 ίππους αντίστοιχα και παράλληλα μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά εξάτμιση τιτανίου για μείωση του συνολικού βάρους κατά 14 κιλά. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό όπου έχουν τοποθετηθεί επενδύσεις carbon και νέα καθίσματα. Η Αston Martin αναφέρει ότι θα κατασκευάσει 300 συνολικά μονάδες για τις συγκεκριμένες εκδόσεις της Vantage και το κόστος τους στην Αγγλία αναμένεται να ξεκινάει από τις 100.000 λίρες.
vantage-amr_v8_640a