Αύξησε τις πωλήσεις της η Jeep στην Ελλάδα το 2016 | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Αύξησε τις πωλήσεις της η Jeep στην Ελλάδα το 2016

To 2016 η Jeep γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, η επέτειος συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή άνοδο πωλήσεων για την Jeep στη χώρα μας, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σε μία περίοδο όπου η Ελληνική αγορά αυτοκινήτου αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες, οι πωλήσεις των μοντέλων της Jeep στην Ελλάδα εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά. Το δυνατό comeback αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων που καταγράφουν αύξηση των ταξινομήσεων της αμερικανικής μάρκας κατά 44% σε σχέση με το 2015.

Στην πορεία αυτή συνέβαλε καθοριστικά το Jeep Renegade το οποίο ηγείται στις ταξινομήσεις της μάρκας, καθώς έχει κερδίσει το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων.

Η διείσδυση του νέου SUV της Jeep στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων αποδεικνύει ότι τα στελέχη των επιχειρήσεων επιλέγουν πλέον συνειδητά το εν λόγω μοντέλο για τις μετακινήσεις τους καθώς τους προσφέρει πολυτέλεια και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου,  χωρίς να επιβαρύνει το φορολογικό status τους.

Log In or Create an account