Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny!

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Jimny!

ΝΕΑ

Το νέο Suzuki Jimny φαίνεται μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά όπως όλα αποδεικνύουν θα είναι λιγότερο κουραστικό στο δρόμο και στην καθημερινότητα από τον προκάτοχό του. Πάμε να μάθουμε περισσότερα ενδιαφέροντα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr

Παρά το γεγονός ότι η νέα γενιά Jimny έχει ήδη διαρρεύσει, η εταιρία συνεχίζει να δοκιμάζει το μικροσκοπικό, off-road με βαρύ καμουφλάζ. Το να βλέπετε και τα δύο ταυτόχρονα προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για σύγκριση.

Το νέο Jimny δεν παραιτείται από την κληρονομιά του μοντέλου με το περίπλοκο, στιβαρό στυλ. Διατηρεί επίσης κυκλικούς προβολείς, αλλά τα φλας έχουν τώρα μικρά φώτα. Μια μάσκα τύπου τζιπ με κατακόρυφες σχάρες εξακολουθεί να εκτείνεται στην κεντρική περιοχή μεταξύ των λαμπτήρων.

Advertisement
Advertisement

Suzuki-jimny-spy-photos-2018-tsiro-640

Για έναν επιπλέον ρυθμό στο στυλ, υιοθετείται αισθητική δύο τόνων που περιλαμβάνει διαφορετική βαφή για τα φτερά, την οροφή, τον πρόσθιο προφυλακτήρα. Διάφορες κομψές επιλογές τροχών είναι διαθέσιμες, επίσης, συμπεριλαμβανομένων μερικών με ρετρό εμφάνιση που μοιάζει υπέροχο στο μικρό SUV.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα λαμβάνει επίσης σημαντικές βελτιώσεις. Ο νέος σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από μια νέα εμφάνιση, που προσφέρει μια εκκεντρική εικόνα. Τα χειριστήρια διαθέτουν μεγάλα κουμπιά που μπορείς να χρησιμοποιήσει ακόμη κι αν φοράς γάντια. Δύο μεγάλα όργανα στρογγυλοκάθονται μπροστά από τον οδηγό.

Advertisement

Μηχανολογικά, το Jimny θα πρέπει να παραμείνει αρκετά ανθεκτικό συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί την κατασκευή του ξεχωριστού πλαισίου τύπου σκάλας. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν πισωκίνητη ή τετρακίνητη διάταξη. Το σύστημα Allgrip Pro 4×4 της Suzuki θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ολισθηρές επιφάνειες εκτός δρόμου. Οι κινητήρες παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά ο 1.0 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος τριών κυλίνδρων από το Ignis, μπορεί να αποτελέσει τη βάση της σειράς.

Suzuki-jimny-spy-photos-2018-tsiro-640-1

Advertisement

Το νέο Jimny θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο. Μια πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη φαίνεται απίθανη επειδή η Suzuki σκοπεύει να αποκαλύψει το Swift Sport εκεί.