Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Audi A1

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Audi A1

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Audi A1

ΝΕΑ

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Α1 της Audi διέρρευσαν και δείχνουν ένα πολύ εντυπωσιακό μικρό hatchback που μπορεί να παίξει όπως όλα δείχνουν πολλαπλούς ρόλους.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το Βέλγικο site Autotijd ήταν αυτό που δημοσίευσε πρώτο τις φωτογραφίες του νέου Audi A1, με το οποίο η Γερμανική εταιρεία θα διατηρήσει την εκπροσώπηση στην δύσκολη κατηγορία των μικρών hatchback. Στις φωτογραφίες βλέπουμε το Α1 του 2019 στην έκδοση 35 TSI και στην έκδοση εξοπλισμού S-Line, με πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τόσο στην εμφάνιση όσο και στον εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Audi Plus boi 530

Στην καμπίνα ξεχωρίζει το MMI της Audi με το Virtual Cockpit και τα ψηφιακά όργανα να αναβαθμίζουν σημαντικά την εικόνα αλλά και την πρακτικότητα του μοντέλου. Όπως και στο VW Polo έτσι και στο Audi A1 έχει χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MQB Α0 που στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται η εκτενής χρήση του αλουμινίου. Το μήκος του νέου Α1 θα είναι ελαφρώς αυξημένο και αναμένεται να υπάρχει αύξηση και στον όγκο του χώρου των αποσκευών. Ο τρικύλινδρος χιλιάρης θα είναι κάτω από το εμπρός καπό στη βασική έκδοση του μοντέλου με απόδοση 116 ίππους, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο 1.500άρης με τους 150 ίππους. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, με την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη να ξεκινά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Αργότερα- ίσως και από το 2020- θα δούμε και την S1 έκδοση με το δίλιτρο μοτέρ βενζίνης και τους 250+ ίππους.

Audi Plus boi 640