Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW X7 concept

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα BMW X7 concept

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW X7 concept

ΝΕΑ

Oι πρώτες εικόνες του X7 iPerformance concept κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, λίγες μέρες την παρουσίαση του πρωτότυπου της BMW στην Φρανκφούρτη.

Advertisement
Advertisement


Το πρωτότυπο X7 iPerformance αποτελεί προάγγελο ενός νέου μεγάλου SUV που ετοιμάζει η ΒΜW το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι, λοιπόν, η X7 παραγωγής θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας πάνω από την Χ6 και θα σταθεί απέναντι στη Mercedes GLS.

Aπό τις πρώτες εικόνες βλέπουμε ότι το concept έχει επιβλητική σχεδίαση και μεγάλες διαστάσεις. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, τα μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και οι κάθετοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Ανάλογή είναι και η εικόνα του πίσω τμήματος, όπου μια λωρίδα με LED διατρέχει το πορτ μπαγκάζ και ο προφυλακτήρας φέρει τα ίδια κάθετα χωρίσματα. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι ψηφιακά, όπως ο πίνακας οργάνων, έχει τοποθετηθεί ένα νέο εντυπωσιακό ελλειπτικό τιμόνι, ενώ το παρόν δίνουν όλες σχεδόν οι τεχνολογίες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα ο χώρος της αυτοκίνησης.

BMW-X7-Concept-1

Advertisement
Advertisement

BMW-X7-iPerfomance-Concept-6

Φυσικά, πολλά από τα στοιχεία που βλέπουμε στο X7 iPerformance concept θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής, αλλά και σε άλλα μελλοντικά αυτοκίνητα της φίρμας. Τέλος να σημειώσουμε ότι για την κίνηση του μεγάλου γερμανικού SUV φροντίζει, σύμφωνα πάντα με την BMW, ένα plug in υβριδικό σύνολο παρόμοιο με εκείνο της 740e.