Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 700 ίππους η Ford Mustang με την υπογραφή της Roush (+vid)

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 700 ίππους η Ford Mustang με την υπογραφή της Roush (+vid)

ΝΕΑ

Με 700 ίππους η Ford Mustang με την υπογραφή της Roush (+vid)

ΝΕΑ

Για περισσότερα από 25 χρόνια η εταιρία Roush εξειδικεύεται στην βελτίωση των Ford και ιδιαίτερα της Mustang και σήμερα παρουσιάζει μια εκρηκτική έκδοση της Mustang GT με 700 ίππους.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εκπληκτική αναβάθμιση επιτυγχάνεται χάρη στην υιοθέτηση μηχανικού υπερτροφοδότη ο οποίος έχει εξελιχθεί από την Roush που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δυνατές εκδόσεις της Mustang. Αυτή τη φορά σειρά έχει η νέα GT με τον 5λιτρο V8 να αποκτά 700 ίππους και 84 kg ροπής, δημιουργώντας ένα πραγματικά εκρηκτικό muscle car.

2018-ford-mustang-729-wide-body-triathlete-by-roush-performance76543456harpi530

Υπεύθυνος για αυτή την απόδοση είναι ο υπερτροφοδότης που περιλαμβάνει το πακέτο Roush Performance Phase 1 Supercharger Kit και ο οποίος έχει ρυθμιστεί ειδικά για τις παραμέτρους του V8 και τις ανάγκες που δημιουργεί ο άμεσος ψεκασμός. Το συγκεκριμένο κιτ αναβάθμισης μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλα μοντέλα με τον 5.0 V8 της Ford όπως για παράδειγμα το ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ, F-150 pickup.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Roush η εξέλιξη του κιτ χρειάστηκε περισσότερο από ένα χρόνο εξέλιξης και πολλές ώρες στο σχεδιαστήριο αλλά και στο δυναμόμετρο όπου δοκιμάστηκε για περισσότερους από 17 εκατομμύρια κύκλους με πλήρες φορτίο. Η εταιρία είναι μάλιστα τόσο σίγουρη για την ποιότητα του προϊόντος της ώστε προσφέρει τριετή εγγύηση. Το Phase 1 κιτ είναι ήδη διαθέσιμο για χειροκίνητα και αυτόματα μοντέλα με κόστος που ξεκινά από τις 6.300 ευρώ.