Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

30 Rolls-Royce Phantom για έναν άνθρωπο και μόνο!

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

30 Rolls-Royce Phantom για έναν άνθρωπο και μόνο!

ΝΕΑ

30 Rolls-Royce Phantom για έναν άνθρωπο και μόνο!

ΝΕΑ

Πριν από δύο χρόνια, o μεγιστάνας του Χονγκ Κονγκ, Stephen Hung, έκανε τη μεγαλύτερη παραγγελία για τα αυτοκίνητα Rolls-Royce. Δεν ζήτησε ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… 30 Phantom για το ξενοδοχείο του «THE 13» στο Μακάο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο από τα 30 αυτοκίνητα (όλα θα είναι βαμμένα κόκκινα) παραδόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη του στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης της Γενεύης. Το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον κύριο Hung και η όλη παραγγελία αποτελεί τη μεγαλύτερη που έγινε ποτέ από έναν άνθρωπο στην ιστορία της πολυτελούς μάρκας.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη του από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Rolls-Royce Motor Cars, Torsten Müller-Otvos, ο οποίος σχολίασε: «Όταν οι οραματιστές πολυτέλειας, όπως ο Stephen Hung επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν ακόμη και τα πιο τολμηρά τους οράματα, απευθύνονται σε εκείνους που έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες να παραδώσουν ένα αντικείμενο αληθινής πολυτέλειας κατά παραγγελία».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτά τα αξιόλογα δείγματα του σύγχρονου σχεδιασμού της Rolls-Royce επαναβεβαιώνουν τη θέση μας ως η μόνη μάρκα ικανή που πραγματοποιήσει τις πιο προσωπικές επιθυμίες. Μόλις παραδοθούν αυτά τα εξαιρετικά αυτοκίνητα, θα αποτελέσουν ορόσημο μαζί με το ξενοδοχείο του Hung στο Μακάο».

Την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή σύζυγος του Hung, η Μεξικανή Deborah Valdez

Advertisement
Advertisement

«Σήμερα γιορτάζουμε το αποκορύφωμα της στενής μας συνεργασίας, καθώς η Rolls-Royce έχει συνεργαστεί μαζί μας για πάνω από δύο χρόνια για να δημιουργήσει αυτά τα μοναδικά αυτοκίνητα. Πίσω από όλη την καινοτομία, η Rolls-Royce ποτέ δεν έθεσε σε κίνδυνο την εξαιρετική αφοσίωσή της στην ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Για μένα, αυτό αποτελεί το κριτήριο με το οποίο καθορίζεται η πραγματική πολυτέλεια», δήλωσε ο μεγιστάνας Stephen Hung.

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου συμπληρώνεται από ζωγραφισμένες στο χέρι ρίγες σε χρυσό, δημιουργώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο. Οι ειδικού σχεδιασμούς ζάντες 21-ιντσών είναι και αυτές -όπως όλο το αυτοκίνητο- χρώματος που βαφτίστηκε ως “κόκκινο του Stephen” (Stephen Red).

Το εσωτερικό του είναι δερμάτινο, με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί. Κάθε πιθανή πολυτέλεια για τους επιβάτες βρίσκεται εκεί. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ψυγείο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα για να εξασφαλίζει ότι οι πελάτες είναι πάντα σε θέση να προμηθευτούν ένα μπουκάλι νερό ή μια κρύα πετσέτα, ενώ διαθέσιμες είναι και ποτηροθήκες για την παγωμένη σαμπάνια.

Advertisement

bespoke-rolls-royce-phantom-e640

bespoke-rolls-royce-phantom-a640

Advertisement

Όλα τα αυτοκίνητα, τα οποία είναι στην έκδοση με το μεγάλο μεταξόνιο θα παραδοθούν στο ακριβότερο ξενοδοχείο του κόσμου, στο “THE 13”, προτού ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το φετινό καλοκαίρι.

Δύο εκ των 30 Phantom αποτελούν τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ από τη Rolls-Royce. Γιατί αυτά είναι τα πιο ακριβά; Γιατί πολύ απλά θα διαθέτουν φύλλα χρυσού τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τους, αλλά και διαμάντια στο σήμα της Rolls-Royce, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεγάλη προσοχή στο “σπίτι” της Rolls-Royce στο Γκούντγουντ της Αγγλίας.