Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mε 3 νέα μοντέλα η GAC στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε 3 νέα μοντέλα η GAC στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Mε 3 νέα μοντέλα η GAC στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η κινέζικη εταιρεία GAC ετοιμάζει για την έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ 3 νέα μοντέλα. Πρόκειται για ένα νέο SUV που θα μπει άμεσα στην παραγωγή άμεσα, αλλά και για δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η GAC είναι μια κινέζική εταιρεία που κατασκευάζει οχήματα από το 1997. Έχει συμμετάσχει και άλλες φορές στην έκθεση του Ντιτρόιτ, αλλά φέτος, η παρουσία  της θα είναι πιο δυνατή από ποτέ, καθώς επιθυμεί να εισέλθει στην αγορά των ΗΠΑ και να αποσπάσει μερίδια αγοράς. Επίσης, η GAC διατηρεί συνεργασίες με αρκετές γνωστές μάρκες, όπως η Fiat, η Mitsubishi, η Honda, η Toyota και η Isuzu, γεγονός που της δίνει πρόσβαση σε αρκετές τεχνολογίες. Το πρώτο από τα μοντέλα που θα μας δείξει η εταιρεία, είναι ένα νέο μεσαίο SUV. Έχει την κωδική ονομασία GS7, θα διατίθεται σε 5θέσια έκδοση αμαξώματος και εξοπλίζεται με 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσία της GAC θα πλαισιωθεί, επίσης, και από δύο νέα πρωτότυπα. Πρόκειται για ένα υβριδικό crossover και ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με την ονομασία GE3. To συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να προσφέρει αυτονομία 250 χιλιομέτρων και η φόρτισή του είναι δυνατή σε σύντομο χρονικό διάστημα και από συμβατικό οικιακό δίκτυο. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για τα μοντέλα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες.