Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 2λιτρο τούρμπο το νέο Jeep Wrangler

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 2λιτρο τούρμπο το νέο Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Με 2λιτρο τούρμπο το νέο Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Jeep Wranlger θα λανσαριστεί στο επόμενο διάστημα και νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα μας αποκαλύπτουν περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

KΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η νέα γενιά του Wrangler (στην έκθεση του Λος Άντζελες). H Jeep θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την αειθαλή εμφάνιση του μοντέλου-όπως μπορούμε να δούμε και από τις κατασκοπευτικές εικόνες- και παράλληλα θα το αναβαθμίσει-εκσυγχρονίσει σε όλους τους τομείς.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την αμερικάνικη φίρμα αναφέρουν πως το μοντέλο θα έχει στην γκάμα του-μεταξύ άλλων-και δύο νέους βενζινοκινητήρες: Έναν ατμοσφαιρικό 3,6 λίτρων V6 με 300 άλογα και ακόμη μια επιλογή στα 2.000 κυβικά, όπου με τη βοήθεια τούρμπο η απόδοση ενδέχεται να εκτοξευτεί στους 350 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του Wrangler, για να διατηρηθεί ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του μοντέλου η Jeep θα πατήσει πάνω σε ένα νέο πλαίσιο τύπου σκάλας κατά πάσα πιθανότητα, ενώ θα υπάρχουν και στάνταρ κοντές σχέσεις.