Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 182 άλογα το νέο Mazda MX-5 στην Ευρώπη

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με 182 άλογα το νέο Mazda MX-5 στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Με 182 άλογα το νέο Mazda MX-5 στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το νέο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες για την ιαπωνική αγορά και τώρα τα νέα για την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου φτάνουν και στις ευρωπαϊκές ακτές με την διαθεσιμότητά του να ξεκινά και εδώ σύντομα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ο αέρας ανανέωσης που φύσηξε στο Mazda MX-5 αφορά τόσο την έκδοση με την μαλακή οροφή όσο και την RF και περιλαμβάνει βελτιώσεις τόσο στους κινητήρες όσο και στα i-ACTIVSENSE συστήματα ασφάλειας του αυτοκινήτου.

2019-mazda-mx-5-640-2

Συγκεκριμένα ο SKYACTIV-G 4κύλινδρος κινητήρας των δύο λίτρων αποδίδει πλέον 182 ίππους από τους 158 της προηγούμενης έκδοσης με την μέγιστη τιμή να κάνει την εμφάνισή της στις 7.000 σ.α.λ. Αυξημένη είναι και η ροπή από τα 20,4 στα 20,9 κιλά στις 4.000 σ.α.λ., όπως και πριν. Βελτιωμένος παρουσιάζεται και ο κινητήρας των 1,5 λίτρων ως προς την απόκριση του γκαζιού.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο κάμπριο της Mazda επωφελείται και στον τομέα της ασφάλειας, αφού πλέον στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα: Advanced Smart City Brake Support που ανιχνεύει πεζούς και άλλα οχήματα και βοηθά στην αποτροπή ατυχήματος, Driver Attention Alert, ένα σύστημα αναγνώρισης πινακίδων αλλά και κάμερα που δείχνει τι γίνεται πίσω.

2019-mazda-mx-5-640

Advertisement

Παράλληλα οι τροχοί των 16 και 17 ιντσών έχουν νέο πιο σκούρο χρώμα, ενώ η μαλακή οροφή είναι πλέον διαθέσιμη και σε καφέ.

To ανανεωμένο Mazda MX-5 θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Αύγουστο.

Advertisement