Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μελλοντικό baby SUV της Honda

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μελλοντικό baby SUV της Honda

ΝΕΑ

Το μελλοντικό baby SUV της Honda

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στην έκθεση του Ντιτρόιτ – στα μέσα του Ιανουαρίου – θα κάνει το Urban SUV Concept της Honda. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, πρόκειται για ένα μοντέλο με κυρίως αστικό προσανατολισμό. Οι Ιάπωνες συνόδευσαν το λιτό δελτίο Τύπου με ένα σκίτσο, που δείχνει τη σιλουέτα του αμαξώματος. Γίνονται αντιληπτά ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως οι μικρές διαστάσεις, οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών και η coupe σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο παραγωγής δεν θα είναι βέβαια τρίθυρο, αλλά πεντάθυρο και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα βασίζεται στο Jazz. Το μήκος του θα είναι λίγο μεγαλύτερο από 4 m και οι διαθέσιμοι χώροι θα ξεπερνούν αυτούς άλλων μοντέλων της κατηγορίας, όπως του Nissan Juke. Μπορούμε να «ποντάρουμε» στο ότι ανάμεσα στους κινητήρες θα βρίσκεται και ο νέος 1.6 i-DTEC, ισχύος 120 PS, με μέση κατανάλωση στα επίπεδα των 3,4 lt. ανά 100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 100 gr/km.

Η κίνηση θα περνά στους εμπρός τροχούς, ενώ παραμένει αμφίβολη η παραγωγή και τετρακίνητης έκδοσης. Το μικρό SUV της Honda αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο 2014.[nggallery id=1225]