Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή… παρέλαση Lamborghini

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή… παρέλαση Lamborghini

ΝΕΑ

Επετειακή… παρέλαση Lamborghini

ΝΕΑ

Συνολικά 350 γεννημένα στη Σαντ’ Άγκατα στολίδια της αυτοκίνησης συμμετέχουν στη «Μεγάλη Τουρνέ» για τα 50 χρόνια της μάρκας! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ξεκίνησε με εφαλτήριο τη Πιάτσα Καστέλο του Μιλάνου, η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ με πρωταγωνιστές μοντέλα της Lamborghini! Συνολικά 350 ιταλικά αριστουργήματα, 320 που ανήκουν σε τυχερούς ιδιοκτήτες και 30 που θα φιλοξενούν δημοσιογράφους και καλεσμένους.

Συνολικά 700 λάτρεις της ταχύτητας από 29 χώρες, με το εύρος της αγάπης για τη Lamborghini να απλώνεται από τον Καναδά μέχρι τη Νέα Ζηλανδία! Τα 71 από αυτά έχουν ταξιδέψει από τη Μεγάλη Βρετανία, 30 από τη Γερμανία κι άλλα τόσα ανήκουν σε Ιταλούς. Ο γηραιότερος οδηγός είναι αισίως ετών… 75 ενώ ο νεότερος μόλις 22!

Όλοι τους θα διασχίσουν τη γειτονική χώρα κι αφού φτάσουν μέχρι τη Ρώμη, θα ανηφορίσουν πάλι προς τη Μπολόνια, με τελικό προορισμό… φυσικά τη Σαντ’ Άγκατα.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη λίστα των ιταλικών supercars, περιλαμβάνει θρύλους όπως τρεις 350 GT, πέντε 400 GT, δεκαεπτά Miura, οκτώ Espada, δύο Jarama, έξι Urraco, δεκαπέντε Countach, μία LM 002, 21 Diablo και 36 Murcielago. Όσο για τη Gallardo, έχει την τιμητική της με 123 τέτοια μοντέλα να συμμετέχουν στο πανάκριβο κομβόι.[nggallery id=2541]