Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/2)

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (8/2)

ΝΕΑ

Βράδυ Παρασκευής και μετά από μία γεμάτη εβδομάδα έφθασε επιτέλους η στιγμή να χαλαρώσουμε. Το NewsAuto.gr συγκέντρωσε τις σημαντικότερες ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου και τις παρουσιάζει στην ανασκόπηση.Δημοσιεύσαμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το Kia cee’d GT, το πεντάθυρο μικρομεσαίο hatchback με ισχύ 204 PS. Θα κυκλοφορήσει και με τρίθυρο αμάξωμα, όμως οι δύο επιπλέον πόρτες προσφέρουν δίπλα στις επιδόσεις και πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Για όσους γοητεύτηκαν από τη CLA – και είναι πολλοί – η Mercedes προσφέρει μία σπέσιαλ έκδοση του 4θυρου coupe. Η Edition 1 θα διατίθεται για διάστημα ενός έτους και μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες. Αν σας ενδιαφέρει το Citroen DS3 Cabrio ή το Mitsubishi Space Star έχουμε τις πληροφορίες για το πότε και με ποιους κινητήρες θα έρθουν στην Ελλάδα.

Με τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης να ολοκληρώνονται στη Χερέθ της Ισπανίας, η νέα Ferrari F138 έβγαλε φλόγες. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Μάθετε γιατί.

Καλό, ξεκούραστο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο σε όλους. Η δράση συνεχίζεται εδώ στο NewsAuto.gr, γιατί απλά… έχουμε πάθος για το αυτοκίνητο.[nggallery id=1760]

Advertisement
Advertisement