Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Panda Panda για τη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Panda Panda για τη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Ένα Panda Panda για τη Θεσσαλονίκη

ΝΕΑ

Σε δωρεά ενός Panda με διπλό καύσιμο (βενζίνη και φυσικό αέριο) προς το Δήμο Θεσσαλονίκης, προχώρησε η Fiat Group Automobiles Hellas. Το Panda Panda θα ενταχθεί στο στόλο της Διεύθυνσης Πρασίνου της συμπρωτεύουσας, ενώ θα καλύπτει επίσης μέρος των μετακινήσεων του Δημάρχου της πόλης. Το οικολογικό αυτοκίνητο πόλης παρέδωσε η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Fiat, κα Κορίνα Πατέλη, στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Advertisement
Advertisement

«Μας ενδιέφερε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου να έχει οικολογικά χαρακτηριστικά και, όσο γίνεται, να περιορίζεται η συμβολή του στην εκπομπή αέριων ρύπων στην ατμόσφαιρα της πόλης μας. Η  Fiat Group Automobiles Hellas μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα με την ευγενική δωρεά της. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία και τα στελέχη της για τη δωρεά, συμβάλλοντας έτσι, στο βαθμό που τους αναλογεί, στην εφαρμογή της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία συνεργασίας, ώστε και εμείς να συμβάλλουμε με τη σειρά μας στη διάδοση του μηνύματος της οικολογικής μετακίνησης. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που με αυτή τη δωρεά ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με άξονα τη βιώσιμη αυτοκίνηση, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα της Fiat Group Automobiles Hellas. Ελπίζουμε μελλοντικά να δοθούν παρόμοιες ευκαιρίες για να στηρίξουμε ξανά το έργο του Δήμου και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε θέματα οικολογικής μετακίνησης», ανέφερε από την πλευρά της η κα Πατέλη.[nggallery id=1214]