Εν αναμονή του Audi RS7 | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Εν αναμονή του Audi RS7

Παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε την κορυφαία έκδοση του Α7 Sportback στην παραγωγή, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να… ονειρευόμαστε. Στην ιστοσελίδα Fourtitude, η οποία απευθύνεται στους φίλους της Audi, βρήκαμε ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του μελλοντικού RS7.

Οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με το S7 αφορούν τη γρίλια στη μάσκα, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ πίσω εντοπίζονται στην παρουσία διαχύτη και την διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης.

Το σημαντικό ερώτημα αφορά τον κινητήρα του πεντάθυρου μεγάλου coupe. Έχει επιλεγεί μία εξελιγμένη έκδοση του 4.0 TFSI twin-turbo; Το πιθανότερο, καθώς θα μπορεί να συνδυάζει τις επιδόσεις με κατανάλωση και εκπομπές ρύπων σε λογικά πλαίσια. Η ισχύς του συγκεκριμένου V8 φθάνει έως τα 520 PS (στην περίπτωση του S8), οπότε οι δυνατότητες υπάρχουν. Περιμένουμε επιτάχυνση 0-100 σε περίπου 4,5 sec (το S7 χρειάζεται για τη διαδικασία 4,9 sec).

Η αναμονή για το RS7 θα τελειώσει μέσα στο 2013, με το Ντιτρόιτ τον Ιανούαριο ή τη Γενεύη τον Μάρτιο να αποτελούν τις πιθανότερες πόλεις για να φιλοξενήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα.[nggallery id=1087]

Log In or Create an account