Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ξανά ο Paul Walker στο Fast & Furious;

Ελλάδα 0:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξανά ο Paul Walker στο Fast & Furious;

Men + Speed

Ξανά ο Paul Walker στο Fast & Furious;

Men + Speed

Δύο χρόνια μετά από το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε ο Paul Walker, το “Fast & Furious” ανακοίνωσε ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να επιστρέψει χάρη σε κάποια κινηματογραφικά τρικ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο θάνατος του Walker συνέβη κοντά στο τέλος των γυρισμάτων του “Furious 7”, όπου τα γυρίσματα δεν είχαν ολοκληρωθεί πλήρως και έτσι χρειάστηκε η βοήθεια από τα αδέλφια του, τα οποία τον ντουμπλάρισαν σε κάποιες σκηνές.

Σε μια συνέντευξη, το αδέλφια του Paul λένε ίσως δεν έχουμε δει ακόμη τη τελευταία εμφάνιση του O’Conner στην ταινία. Είπαν ότι θα μπορούσαμε να δούμε τον χαρακτήρα αυτόν για ένα ακόμη πέρασμα. Φαίνεται ο Vin Diesel ύστερα από το πολύωρο τηλεφώνημα που είχε μαζί τους, τους έπεισε. Θεωρούν ότι θα είναι αποδεκτό να φέρουν το χαρακτήρα του Paul πίσω, έτσι ώστε και οι θαυμαστές του να γνωρίζουν ότι είναι ακόμα κάπου εκεί έξω.

Ο αδελφός του ηθοποιού, ο Cody είπε επίσης: «Η Universal θέλει να επιβεβαιώσει ότι σέβεται τον Paul, την εικόνα του καθώς και την οικογένειά του

Advertisement
Advertisement

Fast and furious-a640

Θα υπάρξουν συνολικά 10 ταινίες του συγκεκριμένου franchise αν όχι και περισσότερες. Πάντως το «Furious 8» είναι προγραμματισμένο να κάνει την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2017. Θα δούμε λοιπόν, αν ο Brian O’Conner σε μελλοντικό Fast & Furious εμφανιστεί ξανά στην μεγάλη οθόνη.

 

Advertisement