Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Video: Το Volvo XC40 στη νέα ταινία Tomb Raider

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Volvo XC40 στη νέα ταινία Tomb Raider

Men + Speed

Video: Το Volvo XC40 στη νέα ταινία Tomb Raider

Men + Speed

Η νέα ταινία Tomb Raider: Lara Croft κάνει αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας, με την Alicia Vikander σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Και σε ρόλο… συμπρωταγωνιστή, το νέο Volvo XC40!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η σουηδική μάρκα, «…ιδανικό για όλους, από κατοίκους πόλεων μέχρι… επιδρομείς τάφων». Το νέο μέλος της οικογένειας SUV της Volvo που ήρθε να πλαισιώσει τα XC60 και XC90 και που στο περιθώριο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης βραβεύτηκε ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του Roar Uthaug έχει ένα… σύντομο ρόλο αλλά προλαβαίνει να δείξει μέρος της γοητείας, αν και δύσκολα μπορεί να κλέψει τα βλέμματα από τη βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου ηθοποιό.

Advertisement
Advertisement

Το φιλόδοξο αυτό rebootμ είναι μια εντυπωσιακή υπερπαραγωγή που σκοπεύει να μας συστήσει μια νεαρή και αποφασιστική Lara Croft, λίγο πριν αναδειχθεί στο εμβληματικό pop σύμβολο που όλοι γνωρίζουμε.

Για τις ανάγκες της ταινίας μάλιστα η Σουηδή πρωταγωνίστρια μεταμορφώθηκε άρτια στην ομώνυμη ηρωίδα, κάνοντας έτσι το πρώτο της βήμα στο απαιτητικό πεδίο των χολιγουντιανών blockbusters, χωρίς όμως να χάνει την ευαισθησία που την έχει καθιερώσει.

Η ταινία άλλωστε εκτός από τις χορταστικές σκηνές δράσης, τους εξωτικούς προορισμούς και τον καταιγιστικό της ρυθμό, εξερευνά την ιστορία της Lara Croft από την αρχή και έρχεται να αποκαλύψει τους δαίμονες της δημοφιλούς ηρωίδας.

Advertisement

Δείτε το σχετικό video και μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto καθώς θα δώσουμε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Advertisement