Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τραυματίστηκε ο Tom Cruise στα γυρίσματα (vid)

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τραυματίστηκε ο Tom Cruise στα γυρίσματα (vid)

Men + Speed

Τραυματίστηκε ο Tom Cruise στα γυρίσματα (vid)

Men + Speed

Η γνωστή ταινία “Επικίνδυνες Αποστολές” με πρωταγωνιστή τον Τom Cruise θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης. Ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, τις περισσότερες φορές κατά τα γυρίσματα εκτελεί ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί λοιπόν να έχει φτάσει στα 55 του χρόνια ο Τom Cruise, όμως συνεχίζει… απτόητος να γυρίζει ο ίδιος ακόμα και τις πιο επικίνδυνες σκηνές των ταινιών δράσης, στις οποίες και πρωταγωνιστεί.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πώς «πλήρωσε» το πάθος του για την αδρεναλίνη, καθώς τραυματίστηκε στα γυρίσματα της 6ης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς των «Επικίνδυνων Αποστολών», που διεξάγονται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο, καθώς ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χαντ.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο Τom Cruise γύριζε μία… συνηθισμένη για τον ίδιο σκηνή, πηδώντας από το ένα κτίριο στο άλλο δεμένος με ένα σχοινί. Ωστόσο, το άλμα του ήταν μάλλον… κοντό κι έτσι ο διάσημος σταρ της μεγάλης οθόνης βρέθηκε να προσκρούει στα πλάγια του κτιρίου και να χτυπάει.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως, o Cruise, που πονούσε εμφανώς στο χτυπημένο αριστερό του πόδι, απομακρύνθηκε από το σημείο κουτσαίνοντας, με την βοήθεια των ανδρών του κινηματογραφικού συνεργείου, προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Sun», όπως δήλωσε συνεργάτης της ταινίας ο τραυματισμός του Cruise είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει. «Πρόκειται για έναν κορυφαίο σταρ που οι ταινίες του δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς αυτόν, έτσι τα γυρίσματα θα αναβληθούν».