Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το top 10 της Βραζιλίας…

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το top 10 της Βραζιλίας…

Men + Speed

Το top 10 της Βραζιλίας…

Men + Speed

Κορίτσια που ασχολήθηκαν τελικά με το μόντελινγκ είναι αμέτρητα σε όλο τον κόσμο. Τα πιο όμορφα και διάσημα μοντέλα προέρχονται και από τις τέσσερις γωνιές της γης, με τη Βραζιλία όμως να κατέχει τα «ηνία», αφού φαίνεται να έχει δυσανάλογα μεγάλο αριθμό επιτυχημένων μοντέλων, μερικά από τα οποία είναι επί του παρόντος μοντέλα της Victoria’s Secret.

Advertisement
Advertisement

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει τις γυναίκες της Βραζιλίας τόσο σέξι; Η τροπική Βραζιλία είναι η γενέτειρα του καρναβαλιού, της μουσικής samba και της Copacabana και είναι γνωστή για τις ακτές της και τα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα της χώρας, η Ana Beatriz Barros, λέει για την πατρίδα της: “Είναι μια σέξι χώρα. Είμαστε πολύ ελεύθεροι με το σώμα μας… Οι Αμερικανοί είναι ντροπαλοί για το σώμα τους”.

Γεμάτη παραλίες, καταρράκτες, ζούγκλες και πόλεις, οι άνθρωποι στη Βραζιλία αγαπούν να είναι έξω, τον χορό και τα πάρτι.

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω τα 10 διάσημα μοντέλα που προέρχονται από τη Βραζιλία. Αποδεικνύουν σίγουρα ότι η χώρα τους έχει τις πιο ζεστές και πιο εξωτικές γυναίκες στον κόσμο!

10. Andriana Lima
Adriana-Lima-640

2. Alessansra Ambrosio
Alessandra-Ambrosio-640

Advertisement

3. Ana Beatriz Barros
Ana Beatriz Barros-640

4.  Barbara Fialho
Barbara-Fialho-640

Advertisement

5. Bruna Abdullah
Bruna Abdullah-640

6. Fabiana Semprebom
Fabiana Semprebom-640

7. Gisele
gisele-640

Advertisement

8. Izabel Goulart
Izabel-Goulart-640

9. Lais Ribeiro
Lais-Ribeiro-640

10. Yasmin Brunet
Yasmin-Brunet-640