Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι σχέση έχει ο LeBron James με τα αυτόνομα οχήματα;

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι σχέση έχει ο LeBron James με τα αυτόνομα οχήματα;

Men + Speed

Τι σχέση έχει ο LeBron James με τα αυτόνομα οχήματα;

Men + Speed

Δύο κολοσσοί, ο καθένας στον τομέα του φυσικά, αποφάσισαν να συνεργαστούν. Ο λόγος για τον μπασκετμπολίστα LeBron James και την εταιρεία Intel. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

O LeBron James είναι ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται ως small forward με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο ΝΒΑ. Η Intel είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τσιπ ημιαγωγών στον κόσμο και θα συνεργαστεί με τον σούπερ σταρ LeBron για να την προώθηση πλήρως αυτόνομων οχημάτων.

Η καμπάνια αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς προωθεί μια τεχνολογία, η οποία δεν είναι ακόμη εμπορικά διαθέσιμη. Η Intel βρίσκεται στο επίκεντρο ενός εγχειρήματος που δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο της αυτο-οδήγησης. Ήδη συνεργάζεται με μια σειρά από αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρείες τεχνολογίας για να της παράσχουν τα τσιπ που απαιτούνται για την τροφοδοσία των αυτοκινήτων του μέλλοντος.

«Δεδομένου ότι τα τροχαία ατυχήματα που οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος προκαλούν περισσότερα από 1 εκατομμύριο θανάτους οχημάτων ετησίως, είναι τα ανθρώπινα αυτοκίνητα που πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους. Όλοι μας σήμερα βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι και απλά πιστεύουμε ότι τα αυτοκίνητα που έρχονται από την απέναντι λωρίδα θα παραμείνουν εκεί. Κατά την άποψή μου, αφού αυτά τα οχήματα δεν είναι αυτόνομα, θα έπρεπε όλοι να ήμαστε τρομοκρατημένοι.», δήλωσε η αντιπρόεδρος της Intel και γενική διευθύντρια της αυτοματοποιημένης οδήγησης Kathy Winter.

Advertisement
Advertisement

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν η διαφημιστική καμπάνια θα έχει αντίκτυπο στην δημόσια αντίληψη της αυτο-οδήγησης οχημάτων. Δείτε το διαφημιστικό σποτ