Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Tι πουλάει ο Michael Jordan;

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tι πουλάει ο Michael Jordan;

Men + Speed

Tι πουλάει ο Michael Jordan;

Men + Speed

Πριν η McLaren Automotive γίνει ο, τι είναι σήμερα συνεργαζόταν με τη Mercedes-Benz για την κατασκευή των πιο κουλ αυτοκινήτων. Μάλιστα πολλοί ήταν οι διάσημοι που τα προτιμούσαν και τα προσέθεταν στο γκαράζ τους.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

 

Ο Michael Jordan, ο γνωστός μπασκετμπολίστας, ήταν από τους τυχερούς που αγόρασαν την SLR McLaren 722 Edition του 2007. Σε σύγκριση με τις κανονικές εκδόσεις, η 722 Edition είχε ένα ευρύτερο αμάξωμα για να φιλοξενήσει μεγαλύτερους αγωνιστικούς τροχούς, μεγαλύτερους εξαεριστήρες αέρα στην κουκούλα και τις πλάγιες πλευρές και πίσω spoiler. Το βάρος μειώθηκε επίσης κατά περίπου 400 κιλά για ένα νέο συνολικό βάρος μόλις 1.315 κιλών.

Advertisement
Advertisement

Άλλα χαρακτηριστικά του είναι οι σφυρηλατημένοι τροχοί αλουμινίου 19 ιντσών, ο χρονοδιακόπτης AMG, τα κεραμικά φρένα ABS από άνθρακα. Επίσης, διαθέτει έναν 5.4 lt supercharged V8 κινητήρα που παράγει 640 ίππους. Η ισχύς αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω μιας αυτόματης πεντατάχυτης λειτουργίας. Πωλείται αποκλειστικά μέσω της RENNtech στη Βόρεια Αμερική και αποτελεί το ένα από τα 21 που κατασκευάστηκαν.

Το αυτοκίνητό του Jordan είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση, με μόλις 1.670 km/h. Το εσωτερικό είναι άψογο. Η τιμή πώλησής του είναι 625.000$.

michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-a640 michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-b640 michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-c640 michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-d640 michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-e640 michael-jordan-mercedes-benz-mclaren-slr-f640

Advertisement

 

 

Advertisement