Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Στο “σφυρί” την έβγαλε ο Messi…

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο “σφυρί” την έβγαλε ο Messi…

Men + Speed

Στο “σφυρί” την έβγαλε ο Messi…

Men + Speed

Ο Lionel Messi θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει σημειώσει πάνω από 500 γκολ, έχει κερδίσει το Ballon d’Or, τον τίτλο Fifa World Player of the Year και πολλά «χρυσά» βραβεία. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πολλά από τα χρήματά του, ο Αργεντινός διεθνής τα έχει επενδύσει για να αγοράσει αυτοκίνητα, όπως τη Maserati GranTurismo MC Stradale, την οποία τώρα πουλάει. Εισηγμένη στο mobile.de, το ιταλικό αυτό σπορ αυτοκίνητο έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με τα γούστα του άσου του ποδοσφαίρου.

Αρχικά, ήταν λευκή εξωτερικά, αλλά στην πορεία βάφτηκε σε μαύρο ματ με κόκκινες λεπτομέρειες. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σε μαύρο Alcantara και μοιάζει ανέγγιχτο.

Σήμερα πουλιέται στην τιμή των 119.900€. Διαθέτει έναν 4.7lt V8 κινητήρα που παράγει 444 ίππους. Έχει κάνει μόνο 46.000 χιλιόμετρα. Το πιο σημαντικό όμως ίσως είναι ότι φέρει το όνομα του σύγχρονου θρύλου του ποδοσφαίρου.

Advertisement
Advertisement

lionel-messi-maserati-a640 lionel-messi-maserati-b640 lionel-messi-maserati-c640 lionel-messi-maserati-d640 lionel-messi-maserati-e640 lionel-messi-maserati-f640