Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι οδηγεί ο «Παγκόσμιος» Λευτέρης Πετρούνιας;

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι οδηγεί ο «Παγκόσμιος» Λευτέρης Πετρούνιας;

Men + Speed

Τι οδηγεί ο «Παγκόσμιος» Λευτέρης Πετρούνιας;

Men + Speed

Για μία ακόμα φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έκανε εθνικά υπερήφανους, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα των κρίκων! Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης σάρωσε στο Μοντρεάλ και σήκωσε ξανά ψηλά τη γαλανόλευκη.

Advertisement
Advertisement

Τι οδηγεί όμως στην καθημερινότητά του, όταν δεν εκπροσωπεί τη χώρα μας σε στάδια και μεγάλες διοργανώσεις σε κάθε άκρη της υφηλίου; To νέο λοιπόν απόκτημα του ταλαντούχου αθλητή είναι μία Mercedes-Benz GLA 180 d αλλά αρκετά ξεχωριστή καθώς την έχει κάνει δική του στην ειδική έκδοση «White Art Edition».

Τι διαφορετικό έχει αυτή; Δεν υπάρχει τροποποίηση στο diesel σύνολο των 1.5 lt αλλά πολλές αισθητικές διαφοροποιήσεις. Το μάτι τραβούν πρώτα η κάθετες γραμμές που διέπουν το αμάξωμα, από το χείλος του καπό μέχρι την πίσω θύρα.

Στα φτερά συναντάμε το σήμα «Edition» που μαρτυρά το… σπέσιαλ της έκδοσης ενώ αυτή η GLA πατά σε 19άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα από δέρμα ARTICO / DINAMICA με ρίγες σε λευκό και γκρι χρώμα, το σπορ τιμόνι είναι 3 ακτίνων, πολυλειτουργικό, με επίπεδο κάτω μέρος και μικροΐνες DINAMICA στα σημεία λαβής. Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες DINAMICA. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι από δέρμα ARTICO σε μαύρο χρώμα και διακοσμητικές γκρι ραφές.

Archivnummer: SSPIP71190

Advertisement

Αντίστοιχα, γκρι ραφές έχουν και τα υποβραχιόνια στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικές ραφές σε γκρι χρώμα. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με ξεχωριστά υφασμάτινα πατάκια, τα οποία φέρουν το λογότυπο «Edition» και γκρι διακοσμητικές ραφές.