Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι νέο μας φέρνει η Lamborghini; (vid)

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι νέο μας φέρνει η Lamborghini; (vid)

Men + Speed

Τι νέο μας φέρνει η Lamborghini; (vid)

Men + Speed

Είναι γνωστό ότι η Lamborghini αποτελεί μία αυτοκινητοβιομηχανία που είναι συνδεδεμένη με ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο. Η Lamborghini Tonino ανακοίνωσε το νέο Alpha – One smartphone. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία νέα συσκευή Android «τυλιγμένη» με ιταλικό χειροποίητο δέρμα που περιβάλλεται από “υγρό μέταλλο”, ένα κράμα που λέει η Lamborghini Tonino είναι πιο ανθεκτικό ακόμη και από το τιτάνιο.

Όσον αφορά την τεχνική πλευρά, το τηλέφωνο προσφέρει ορισμένους εντυπωσιακούς αριθμούς. Η οθόνη WQHD είναι 5,5 ιντσών κι έχει ανάλυση 2560 × 1440 που ξεπερνά το iPhone 7 (5,5 ιντσών, 1920 × 1080). Ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820 και 4GB μνήμης RAM τρέχουν το Android Nougat, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

Για να τραβήξετε φωτογραφίες, το Alpha-One διαθέτει μια κάμερα 20 megapixel με οπίσθιο φωτισμό και μια κάμερα 8 pixel που βλέπει προς τα εμπρός. Οι προδιαγραφές και το στυλ είναι σίγουρα εντυπωσιακές σαν ένα supercar, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό είναι το τίμημα…

Advertisement
Advertisement

Η τιμή του φτάνει τα 2.450 δολάρια. Δεν το λες και ευκαιρία(!) Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο κινητό της Lambo.