Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι λέει o Tyrese Gibson για το Fast & Furious 9;

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι λέει o Tyrese Gibson για το Fast & Furious 9;

Men + Speed

Τι λέει o Tyrese Gibson για το Fast & Furious 9;

Men + Speed

Πολλούς φαν του «Fast & Furious» απογοήτευσε η ανακοίνωση ότι τελικά θα αργήσει η επόμενη ταινία. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί κάποια μέλη να χαίρονται που δεν θα γίνει τώρα η νέα ταινία, καθώς οι δικές τους δουλειές τρέχουν, ένα μέλος όμως της οικογένειας Fast & Furious δεν είναι και πολύ χαρούμενος που η παραγωγή του spin-off καθυστέρησε την πρεμιέρα του Furious 9. Έτσι, λοιπόν ο Tyrese Gibson που υποδύεται τον Roman Pearce έσπευσε να κατηγορήσει τον Dwayne Johnson για την καθυστέρηση. Μάλιστα, θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του δημόσια μέσω των κοινωνικών μέσων.

Ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε: «#Συγχαρητήρια στο @ TheRock και τον αδελφό του. Καληνύχτα κόσμε, θα τα ξαναπούμε τον Απρίλιο του 2020 #FastFamily σωστά; Μπα… #TeamDewayne # 3yrs θα αξίζει η αναμονή;
fast&furious9-instagram-640

Σε συνέντευξη στο TMZ, ο Gibson επιμένει ότι δεν «μισεί» τον Johnson, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι «εγωιστής» και λάθος να δώσει προτεραιότητα στην spin-off ταινία αντί του Fast & Furious 9. «Φαίνεται ότι είναι τόσο επικεντρωμένος στην προώθηση του εαυτού του και παίρνει αποφάσεις από την έδρα στην οποία κάθεται για όλους μας. Το Fast & Furious 9 δεν βγαίνει μέχρι το 2020… κρίμα. Τον συγχαίρω για την spin-off ταινία, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιλέγει να το κάνει αυτή τη χρονική στιγμή.», δήλωσε ο Gibson.

Advertisement
Advertisement