Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Θέλει να σκηνοθετήσει ξανά το Fast & Furious

Ελλάδα 19:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει να σκηνοθετήσει ξανά το Fast & Furious

Men + Speed

Θέλει να σκηνοθετήσει ξανά το Fast & Furious

Men + Speed

Το Fast & Furious έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα franchise στο Χόλιγουντ. Κάθε ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους κόβει πολλά εισιτήρια και συζητιέται πολύ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Κανείς δεν μπορούσε το 2001 που βγήκε η πρώτη ταινία να φανταστεί ότι θα είχε επιτυχία μέχρι και σήμερα. Πέρυσι, είδαμε την όγδοη ταινία με τίτλο «Fate of the Furious» και για ακόμη μία φορά έσπασε ταμεία. Η προγραμματισμένη επόμενη ταινία είναι τον Απρίλιο του 2020. Το Fast & Furious 10 φαίνεται να είναι η τελική ταινία. O Rob Cohen, ο οποίος είναι αυτός που σκηνοθέτησε τις πρώτες ταινίες θέλει να καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τις δύο αυτές τελευταίες ταινίες.

«Πάντα ήλπιζα η Universal να επιστρέψει σε μένα για να σκηνοθετήσω κι άλλα Fast & Furious.», δήλωσε στην ScreenCrush σε μια πρόσφατη συνέντευξη, προωθώντας την τελευταία ταινία του, The Hurricane Heist.

Δεδομένου του πόσα χρήματα προσφέρει, ο Cohen ήταν σκεπτικός για τον αν το Fast & Furious 10 θα είναι το φινάλε. Λέγεται ότι ο Justin Lin, ο οποίος σκηνοθέτησε τα Fast & Furious 3, 4, 5 και 6 θα είναι και πάλι σκηνοθέτης των Fast & Furious 9 και 10, αλλά η Universal δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάτι τέτοιο, οπότε μπορεί να δούμε να επιστρέφει ξανά ο Cohen.

Advertisement
Advertisement

«Η ομορφιά είναι ότι το ακροατήριο έχει ταξιδέψει μαζί με αυτήν την ταινία για 18 χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που οι χαρακτήρες που δημιούργησα το 2001 εξακολουθούν να υπάρχουν. Έπρεπε να εξελιχθεί και εξελίχθηκε με τρόπο που ήταν εξαιρετικά παγκοσμίως εμπορικός.», έχει δηλώσει ο Cohen.