Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η «θεά» από το Μπουένος Άιρες

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «θεά» από το Μπουένος Άιρες

Men + Speed

Η «θεά» από το Μπουένος Άιρες

Men + Speed

Η πανέμορφη Belén Rodríguez έχει κερδίσει επάξια την δεύτερη θέση ανάμεσα στους πιο αγαπημένους Αργεντινούς στην κατάταξη των Ιταλών, μετά τον Πάπα Φραγκίσκο.  Η καλλονή που κατάγεται από το Μπουένος Άιρες όπως και ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών με πολλές εμφανίσεις σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και φωτογραφίσεις που αποκαλύπτουν το αψεγάδιαστο κορμί της.

Advertisement
Advertisement

Belén Rodríguez-c640

Η 32χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, φρόντισε για μία ακόμα φορά να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με την προώθηση μίας νέας σειράς εσωρούχων από την εταιρία Jadea. Ξαπλωμένη νωχελικά στο δάπεδο, παίζοντας με τα μαλλιά της, ισορροπώντας σαν έμπειρος ακροβάτης ανάμεσα σε μία πολυθρόνα και ένα υποπόδιο, το μοντέλο και παρουσιάστρια σαγήνευσε το φωτογραφικό φακό, προσφέροντας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Belén Rodríguez-a640 Belén Rodríguez-b640

Advertisement
Advertisement

Δεν παρέλειψε, όμως, να ικανοποιήσει τους 4,6 εκατ. ακολούθους της στο Instagram, καθώς η Belén, όπως είναι γνωστή στην γειτονική χώρα, ανήρτησε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, από την οποία δεν έλειπε ο σύντροφός της, ο αναβάτης αγώνων μοτοσικλέτας, Andrea Iannone. Ο αγαπημένος της, μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό SportWeek εξήγησε πως μαζί της νιώθει ευτυχισμένος και έκανε λόγο για έναν έρωτα που γεννήθηκε… από τύχη.