Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τέλος τα Subaru WRX STI Type RA ’18

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος τα Subaru WRX STI Type RA ’18

Men + Speed

Τέλος τα Subaru WRX STI Type RA ’18

Men + Speed

Η περιορισμένη έκδοση του Subaru STI Type RA εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορόντο και κατασκευάστηκαν μόνο 75 μονάδες, τα οποία προορίζονταν για την καναδική αγορά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Subaru Canada, οι θαυμαστές του STI, και ίσως συλλέκτες, ήταν πολύ γρήγοροι στο να το επιλέξουν. Το μοντέλο της ιαπωνική μάρκας δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει και ήδη είναι sold out.

Το Subaru WRX STI Type RA του 2018 είχε μείωση του βάρους του χάρη στην προσθήκη οροφής από ανθρακονήματα, την αφαίρεση του εφεδρικού ελαστικού. Έχει τοποθετηθεί αεροτομή από Carbon, η ρεζέρβα έχει αφαιρεθεί και έχουν εφαρμοστεί νέες ζάντες από ελαφρύ κράμα της BBS 19 ιντσών. Οι τροποποιήσεις του κινητήρα περιλαμβάνουν ένα επαναρυθμισμένο ECU και μια εξάτμιση υψηλής απόδοσης, αυξάνοντας ελαφρώς την απόδοση από 305 σε 310 ίππους. Τέλος, διαθέτει ένα επαναπρογραμματισμένο σύστημα ελέγχου σταθερότητας.

Διατίθεται σε τρία χρώματα εξωτερικής βαφής, όπως το WR Blue Pearl, το Crystal Black Silica και το Crystal White Pearl. Στο αυτοκίνητο μπορεί κανείς να βάλει χρυσούς τροχούς. Στο εσωτερικό του, το Type RA διαθέτει εμπρός καθίσματα επιδόσεων Recaro, κόκκινη ραφή κι ένα τιμόνι τυλιγμένο σε Ultrasuede.

Advertisement
Advertisement

Αυτοί που εξακολουθούν να ψάχνουν για μια περιορισμένη έκδοση Subaru μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα Subaru BRZ tS 2018, γιατί το Type RA εξαντλήθηκε.

subaru-wrx-2018-a640
subaru-wrx-2018-b640
subaru-wrx-2018-c640 subaru-wrx-2018-d640