Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σπάει ταμεία το «Fate of the Furious»

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπάει ταμεία το «Fate of the Furious»

Men + Speed

Σπάει ταμεία το «Fate of the Furious»

Men + Speed

Απίστευτο ξεκίνημα εμπορικά έχει κάνει η όγδοη ταινία Fast and Furious, που τιτλοφορείται «The Fate of The Furious» και προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη εδώ και μία εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Όχι μόνο ξεπέρασε την επιτυχία του Furious 7 που λόγω του θανάτου του Paul Walker πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα είχε ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη αλλά ξεπέρασε και κάθε άλλη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου!

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, τα έσοδα έφτασαν τα $ 532.5 εκατομμύρια, ποσό που τοποθέτησε την ταινία της παρέας του Vin Diesel στην κορυφή! Το Top3 συμπληρώνουν το Star Wars: The Force Awakens  με έσοδα της τάξης των $ 528.9 εκατομμυρίων και το Jurassic World με $ 525.5 εκατομμύρια.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει όμως να δούμε πιο προσεκτικά πως προκύπτουν αυτά τα νούμερα. Γιατί σε σχέση με το Furious 7, η πρώτη εβδομάδα είναι περίπου $ 47 εκατομμύρια χαμηλότερα. Όμως έχει γεμίσει τις αίθουσες σε κάθε άκρη του κόσμου και ειδικά στην Κίνα, πράγμα που κάνει τη διαφορά καθώς μόνο εκεί σημειώθηκαν έσοδα της τάξης των $ 190 εκατομμυρίων.

Μένει να δούμε που θα φτάσει το… σκορ. Αν και βλέποντας την επιτυχία αυτή, οι παραγωγοί της Universal μάλλον θα αρχίσουν να κοιτούν ακόμα πιο μακριά από το 2021 όταν και αναμένεται η 10η εκδοχή της ταινίας.

fate-of-the-furious-promo-c640short