Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Σε ποιον ανήκει η μοναδική “LamborGREENi”; (vid)

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ποιον ανήκει η μοναδική “LamborGREENi”; (vid)

Men + Speed

Σε ποιον ανήκει η μοναδική “LamborGREENi”; (vid)

Men + Speed

Μπορεί ο πυγμάχος Floyd Mayweather και ο Conor McGregor να είναι οι γνωστοί για τη μεγάλη τους συλλογή με αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Και ο παλαιστής του WWE, ο John Cen, είναι λάτρης των αυτοκινήτων. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο 40χρονος Αμερικανός είναι περήφανος για την Verde Scandal Lamborghini Gallardo LP560-4, αφού είναι η μία και μοναδική στον κόσμο. Μάλιστα, ο ίδιος την αποκαλεί “LamborGREENi”, προφανώς λόγω του χρώματός της.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει γίνει κατά παραγγελία. Σύμφωνα με τον Cena, ο αρχικός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήθελε το εσωτερικό δέρμα να ταιριάζει με το εξωτερικό πράσινο και η καμπίνα να καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το χρώμα Verde Scandal. Το κατάστημα με τις ταπετσαρίες της Lamborghini όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ακριβή αντιστοιχία του εξωτερικού με το εσωτερικό κι έτσι μέσα κυριαρχεί το χρώμα «Grellow» που αναμιγνύει πράσινο με κίτρινο.

Διαθέτει ένα κιβώτιο E-Gear 6 ταχυτήτων, θερμαινόμενα καθίσματα και τροχούς αλουμινίου Cordelia. Είναι το μοντέλο hardcore LP560-4, η Lamborghini Gallardo του 2009, η οποία τροφοδοτείται από ένα 5,2lt V10 κινητήρα που παράγει 560 ίππους και στέλνει ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά την τιμή του, να σας πούμε ότι πλέον είναι 147.788$ μέσω της Lamborghini Palm Beach. Ίσως είναι πολλά για μία οκταετή Gallardo, αλλά να σημειώσουμε ότι έχει κάνει μόνο 6.817km στη διάρκεια της ζωής της κι επίσης ανήκε σε διάσημο που αυτό αυξάνει πάντα την αξία.