Σε μπελάδες με την αστυνομία ο Lewis Hamilton | NewsAuto.gr
FORMULA 1 Men + Speed

Σε μπελάδες με την αστυνομία ο Lewis Hamilton

O παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton αναζητείται από την αστυνομία λόγω μίας… selfie! Ο Hamilton δημοσίευσε στο Snapchat (σ.σ. εφαρμογή όπου ανεβάζεις φωτογραφίες και βιντεάκια) τον εαυτό την ώρα που οδηγούσε μια μηχανή σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Ζηλανδίας.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Φυσικά, το να χρησιμοποιείς τηλέφωνο κατά την οδήγηση (και) στη Νέα Ζηλανδία είναι παράνομο και τιμωρείται με πρόστιμο.

Ο Βρετανός οδηγός αγώνων βρέθηκε εκεί στην τελευυταία του στάση πριν την Αυστραλία όπου φιλοξενήθηκε ο εναρκτήριος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2016.

lewis hamilton-a640 lewis hamilton-snapchat-b640

Ευτυχώς γι΄ αυτόν, η αστυνομία επανεξέτασε την υπόθεση και δεν μπόρεσε να βρει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να του χρεώσει την παρανομία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκει όμως. Είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, όταν έκανε “ντόνατ” με αυτοκίνητο για τους φανς του, πριν από Αυστραλιανό Gran Prix του 2010. Επίσης, η άδειά του είχε ανασταλεί για ένα μήνα, καθώς βρέθηκε στη Γαλλία το 2007 να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αυτή τη φορά τελικά… ξέφυγε, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν σκέφτηκε να μην βγάλει βίντεο, ενώ οδηγούσε μία μηχανή, όλο και κάτι θα ξαναπροκύψει…

Αυτό είναι το περιβόητο βίντεο…

Log In or Create an account