Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ρολόι Senna από τη McLaren

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρολόι Senna από τη McLaren

Men + Speed

Ρολόι Senna από τη McLaren

Men + Speed

Έχουμε δει αρκετές φορές αυτοκινητοβιομηχανίες να συνεργάζονται με άλλες εταιρείες, ώστε να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους. Από τις πιο συνήθεις συνεργασίες είναι αυτές με εταιρείες ρολογιών. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι που αγαπούν τα υπέρ-αυτοκίνητα και έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράζουν δεν θα έλεγαν όχι και στην απόκτηση ενός ρολογιού τελευταίας τεχνολογίας. Άλλωστε, το ρολόι είναι ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ των ανδρών. Έτσι, οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι ευτυχείς να δημιουργούν ρολόγια, τα οποία να ταιριάζουν με τα μοντέλα τους.

Η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους συνεργασία είναι αυτή της McLaren με την Richard Mille για να φτιάξουν το νέο ρολόι Senna. Πρόκειται για το RM11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph και θα υπάρξει φυσικά σε περιορισμένο αριθμό. Μόνο 500 τέτοια ρολόγια, όπως και 500 McLaren Senna θα κατασκευαστούν και θα είναι διαθέσιμες για τους πελάτες της Ultimate Series της McLaren.

Είναι φτιαγμένο από ειδικά ανθρακονήματα που έχουν αναπτύξει οι εταιρείες για είναι ακόμη ελαφρύτερο. Επίσης, περιέχει και τιτάνιο, ενώ τα κουμπιά είναι φτιαγμένα να μοιάζουν με τους προβολείς της 720S. Ο μηχανισμός του είναι τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας Richard Mille και διαθέτει μπαταρία 55 ωρών.

Advertisement
Advertisement

Για κάτι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό αντίστοιχη θα είναι και η τιμή του, η οποία φτάνει σχεδόν τις 155.000€!

McLAREN-watch-640 McLAREN-watch-a640 McLAREN-watch-b640 McLAREN-watch-c640