Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ρεκόρ πωλήσεων της Pagani για το 2017

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ πωλήσεων της Pagani για το 2017

Men + Speed

Ρεκόρ πωλήσεων της Pagani για το 2017

Men + Speed

Είναι γνωστό ότι η Pagani είναι μία ιταλική εταιρεία υπεραυτοκινήτων, η οποία κατασκευάζει αυτοκίνητα σε περιορισμένο πάντα αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το καθένα είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Pagani ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το 2017 ήταν το καλύτερο γι’ αυτήν έτος όσον αφορά τις πωλήσεις της μέχρι σήμερα, χάρη στην αύξηση κατά 29% των πωλήσεων από το 2016. Θυμηθείτε ότι η Pagani κατασκευάζει μόνο δύο μοντέλα, την Huayra και την Zonda.

Την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη, η Pagani θα παρουσιάσει στην αμερικανική αγορά την Huayra Roadster καθώς και τη Zonda HP Barchetta. Το δεύτερο υπεραυτοκίνητο το είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο στο Pebble Beach. Αποτελεί την τελική Zonda, καθώς δημιουργήθηκε ως προσωπική ιδέα του ιδρυτή της μάρκας, Horacio Pagani.  Όσο για τη Huayra Roadster, η Pagani επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 100 παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Και να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη εξαντληθεί.

Η Pagani το 2017 είδε επίσης την έναρξη του προγράμματος Rinascimento , το οποίο επαναφέρει τις παλιές Pagani στην αρχική κατάσταση του εργοστασίου. Η ιταλική εταιρεία εγγυάται τη δέσμευσή της να διατηρεί και να ανανεώνει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αρχικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών της Pagani επεκτάθηκε με νέες συνεργασίες στη Γερμανία, τη Νότια Αφρική, τη Δημοκρατία των Φιλιππίνων και τη Νότια Καλιφόρνια.

pagani-b640 pagani-c640 pagani-d640 pagani-e640 pagani-f640