Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πόσα iPhone έχει πουλήσει η Apple;

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα iPhone έχει πουλήσει η Apple;

Men + Speed

Πόσα iPhone έχει πουλήσει η Apple;

Men + Speed

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο της iPhone το 2007 και ήταν εύκολο να δει κανείς ότι ήταν η αρχή μιας νέας εποχής. Πριν λίγο καιρό, ο CEO της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε ότι η Apple έχει πουλήσει κάτι περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο κομμάτια! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ναι, δισεκατομμύριο! Η αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας θέλει να επισημάνει το γεγονός ότι μέχρι περίπου το 1805 δεν υπήρχαν καν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη!
tim-cook-640

O Tim Cook δήλωσε: «Το IPhone έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία. Είναι κάτι παραπάνω από μία σταθερή συντροφιά. Το IPhone αποτελεί πραγματικά ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Όταν πουλήσαμε και το δισεκατομμυριοστό iPhone, περάσαμε άλλο ένα σημαντικό ορόσημο. Εμείς ποτέ δεν θέσαμε  ως στόχο να κάνουμε το περισσότερο, αλλά έχουμε πάντα ως στόχο να δημιουργούμε τα καλύτερα προϊόντα, ώστε να κάνουμε τη διαφορά. Σας ευχαριστώ όλους στην Apple που βοηθάτε να αλλάξει τον κόσμο κάθε μέρα

tim-cook-apple-640

Advertisement
Advertisement

Εάν ένα iPhone ζυγίζει περίπου 113 γραμμάρια μέσο όρο, ένα δισεκατομμύριο από αυτά ζυγίζουν 113.636.363.64 κιλά ή αλλιώς 113636.36 τόνους. Με άλλα λόγια, λίγο περισσότερο από ένα αεροπλανοφόρο τύπου Νίμιτς. Επίσης, αν το iPhone έχει περίπου 7 χιλιοστά πάχος, μια στοίβα από ένα δισεκατομμύριο θα είναι 7000 χιλιόμετρα ψηλή. Τέλος, εάν ένα iPhone έχει 0.034 γραμμάρια χρυσό στο εσωτερικό, όπου σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις λένε ότι ισχύει, τότε ένα δισεκατομμύριο θα έχει 34.000 κιλά χρυσού. Φυσικά ένα iPhone δεν περιέχει μόνο το χρυσό, αλλά μια σειρά από άλλα μέταλλα και διάφορα άλλα υλικά.

Πατήστε εδώ και διαβάστε για το iphone 7