Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πολλά άλογα στο νέο clip των Little Mix

Ελλάδα 2:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πολλά άλογα στο νέο clip των Little Mix

Men + Speed

Πολλά άλογα στο νέο clip των Little Mix

Men + Speed

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τετράτροχα αστέρια να κλέβουν μέρος της λάμψης ερμηνευτών σε μουσικά video clips και η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία από αυτές! Αναφερόμαστε στο νέο clip των «Little Mix» που τιτλοφορείται «Power» και περιλαμβάνει ένα αρκετά… δυνατό αυτοκίνητο: μία Ford Mustang.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Στο βίντεο, που έχει γυριστεί στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η Ford Mustang Shelby GT350 μοιράζεται την κεντρική σκηνή με τις Leigh-Anne, Jesy, Jade και Perrie οι οποίες τραγουδούν για τα χαρίσματα ισχυρών γυναικών, στο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Glory Days».

«Η Mustang ήταν εκπληκτική! Sexy και cool με όμορφο εσωτερικό», δήλωσε το γυναικείο συγκρότημα που εμφανίζεται να τραγουδά και να χορεύει δίπλα στο θρυλικό μοντέλο. Οι Little Mix βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη μέση του ευρωπαϊκού σκέλους μιας παγκόσμιας περιοδείας σε 17 χώρες, που έχει ήδη περάσει από Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία και Γαλλία, ενώ την επόμενη εβδομάδα σειρά έχει η Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη θρυλική Mustang που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1964, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της λαϊκής κουλτούρας με περισσότερες από 3.800 κινηματογραφικές εμφανίσεις μόνο, και αναφορές σε πολυάριθμα τραγούδια. Πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε εκδόσεις fastback και cabrio.

Δείτε το video clip