Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πωλείται το αυτοκίνητο του Tupac Shakur (+Vid)

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το αυτοκίνητο του Tupac Shakur (+Vid)

Men + Speed

Πωλείται το αυτοκίνητο του Tupac Shakur (+Vid)

Men + Speed

Πωλείται το αυτοκίνητο στο οποίο δολοφονήθηκε ο διάσημος Rapper Tupac Shakur, σε έκθεση Celebrity Cars του Las Vegas.

Advertisement
Advertisement

Του Κώστα Τρακουσέλλη (kt@newsauto.gr)

Γεννήθηκε στο Harlem της Νέας Υόρκης, τον Ιούνιο του 1971. Δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς μιλάμε για τον πιο πολυσυζητημένο Rapper σε όλο τον κόσμο! Ο Tupac είχε πουλήσει πάνω από 70.000.000 δίσκους παγκοσμίως, είχε πρωταγωνιστήσει σε 6 ταινίες και σε μία σειρά, και κατέχει την 86η θέση του “The 100 Greatest Artists Of All Time”.

Advertisement
Advertisement

Κάπου στα μέσα της καριέρας του έχοντας κατηγορηθεί για διάφορα ποινικά αδικήματα και έχοντας εκτίσει ποινή 18 μήνες, αλλά και δεχτεί πέντε σφαίρες, επιβιώνει, παντρεύεται και συνεχίζει να βγάζει δίσκους. Τον Σεπτέμβριο του 1996 φεύγοντας από έναν αγώνα του Mike Tyson στο Las Vegas, δέχεται ακόμη μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και καταλήγει νεκρός μετά από 6 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Advertisement

Υπάρχουν πολλές φήμες για το ποιος ήταν ο δολοφόνος. Άλλοι λένε πως ήταν ο παλιός καλός του φίλος «επίσης  γνωστός» στην Hip Hop σκηνή, Notorious BIG, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν στα μαχαίρια αφού αντάλλαζαν μηνύματα μεταξύ των τραγουδιών τους. Κάποιοι άλλοι λένε πως ήταν ο άνθρωπος που οδηγούσε την στιγμή της δολοφονίας, ο Suge Knight,  ο οποίος ήταν και το «δεξί χέρι» του Tupac.

Ο Tupac άφησε πίσω του τεράστια “μουσική κληρονομιά” στην Hip Hop σκηνή σε όλο τον κόσμο, και θεωρείται διαχρονικός καθώς τα τραγούδια του κρατάνε την φήμη τους, και περνάνε από γενιά σε γενιά με ακατάπαυστη επιτυχία.

Advertisement

Ας εστιάσουμε όμως στο αυτοκίνητο..

Πρόκειται για μια BMW 750iL (Ε38), 5.4L V12, 326 hp. και 490Nm ροπής (Βενζίνη). Έχει αυτόματο κιβώτιο  ταχυτήτων 5 σχέσεων, και 121.000 μίλια στο κοντέρ. Είναι μοντέλο του 1995 και ζυγίζει 2 τόνους. Έχει τελική 250 χλμ/ώρα, 0-100 σε 6,6 δευτερόλεπτα και κατανάλωση 14,2 L/100 km.

Advertisement

Η τιμή, για όποιον θέλει να αποκτήσει το γνήσιο αυτοκίνητο στο οποίο γίνανε όλα, είναι 1.500.000 δολάρια.

Δείτε το στο  βίντεο που ακολουθεί..